Naši najbolji takmičari na pripremama u Ulcinju

Od 23.januara u Hotelu Olimpik, u Ulcinju, koji je inače stara baza za pripreme naših najboljih trkača na srednjim i dugim prugama, borave reprezentativci AK "Nikšić", predvođeni našom olimpijkom Slađanom Perunović. Pored Slađane o trošku ASCG boravi i najbolji mlađi junior u Crnoj Gori, Aleksandar Miletić. A o trošku kluba borave: Lidija Todorović, Jakov Mijanvić i Šćepan Ćetković, koji su takođe reprezentativci Crne Gore.
U Ulcinju koja ja naša stara baza imamo odlične uslove za rad. Takođe u hotelu imamo dobre uslove, a rukovodstvo i osoblje nam ka i predhodnih godina izlaze u susret što se tiče svih naših potreba.
Naša olimpijka Slađana Perunović će odraditi na ovm pripremam tri obimna mikrociklusa, koji će joj biti baza za dalji rad i za cilj koji smo zacrtali a to je norma za Prvenstvo svijeta avgusta mjeseca u Londonu. 
Lidija Todorović, će se fokusirati na disciplinu 3000 m stipl,  i sa ovim pripremama želimo da u toj disciplini i discipinama 800 m i 1500 m zadrži reprezentativni status.
Od Miletića očekujemo napredak u rezultatu i da pokuša da izbori normu za Prvenstvo svijeta za starije juniore na 800 m. Najbolji Crnogorski 400 - metraš, Šćepan Ćetković, posle jenogodišnje pauze zbog povrede pokušaće da se vrati i da još napravi bolje rezulatate u pomenutoj disciplini. Novi član našeg kluba Jakov Mijanović koji posjeduje veliku radnu volju, za očekivati je da napravi dobre rezultate u trčanjima na srednjim i dugim prugama i da postane reprezentativac Crne Gore u pomenutim disciplnama.
Zahvaljujemo se ASCG na podršci oko priprema za naše najbolje takmičare.