Naši najbolji atletičari na pripremama u Ulcinju

Naši najbolji atletičari predvođeni najboljom crnogorskom atletičarkom Slađanom Perunović, nalaze se od 11. januara na pripremama u Ulcinju. Inače, Ulcinj je stara baza za pripreme naših atletičara. Pored Slađane na pripreme borave i ostali reprezentativci Crne Gore i to: Lidija Todorović, Goran Ivanovič, Šćepan Ćetković, Aleksandar Miletić i Kristina Dubak. Tu je još i pionirka Nikolina Gluščević. Pripremama rukovodi nacionalni trener crnogorske reprezentacije, Drago Musić.

Ovo su bazične pripreme koje ćemo maksimalno iskoristiti kako na napunili "baterije" za takmičenja koja nas očekuju u narednoj godini. Najviše po običaju očekujemo od naše najbolje atletičarke Slađane Perunović. Ona se na ovim pripremama nalazi u obimnom ciklusu i to je temelj za njen dalji rad koji je očekuje u narednom periodu. Cilj nam je Evropsko Prvenstvo, avgusta mjeseca u Cirihu, gdje će trčati maraton i pokušati da potvrdi i olimpijsku normu za Rio-2016.g.

Uslovi za trening su izvaredni a i vrijeme nam ide na ruku, tako da odrađujemo sve zacrtano. Po parametrima od predhodne i ove godine Slađana je u mnogo boljoj formi a u istom periodu. Drago Musić