Naši najbolji atletičari na pripremama

Naši najbolji atletičari se nalaze na pripremama u Baru i Ulcinju, predvodjeni najboljom Crnogorskom atletičarkom Sladjanom Perunović. Sladjana je učesnica Olimpijskih igara sa ostvarenom normom u maratonu. Na olimpijskim igrama ispunila je i normu za naredno svjetsko prvenstvo koje će se održati avgusta mjeseca ove godine. Ona je ovim pripremama i počela pripreme zs Svjetsko prvenstvo. pored ovog takmičenja nj očekuju još dosta medjunarodnih takmičenja od kojih izdvajamo: Mediternske igre, Igre malih zemalja, Balkanska prvenstva, Ekipno prvenstvo Evropi i još mnogo takmičenja na domaćoj i ino sceni. 

Pored Sladjane na pripremama u Ulcinju nalaze se i Lidja Todorović, najbolja juniorka Crne Gore ba srednjim i dugim prugama kao i Miloš Mikić, koji ima ulogu sparing partnera Sladjane Perunović. 

Pripremama rukovodi nacionalni trener Drago Musić.

Na pripremama u Baru nalaze se naši takmičari: Šćepan Ćetković, najbolji trkač u Crnoj Gori na 400 m, Kristina Dubak, najbolja sprinterka Crne Gore kao i najbolji mladji pionir u Crnoj Gori, Aleksandar Miletić. 

Pripreme u Ulcinju će trajati do 25 januara au Baru do 20 januara.