Jul 2013

  • Slađani Perunović, bronza uz novi rekord Crne Gore

    Prvoga dana 66. Prvenstva Balkana u Staroj Zagori, naša najbolja atletičarka je osvojila III mjesto u trci na 3000 m i postavila novi rekord Crne Gore, koji sada iznosi : 9:24,69 min. Rekord je popravila za 4 sekunde. Prvo mjesto je osvojila Amela Terzić , iz Srbije inače aktuelna prvakinja Evrope za mlađe seniorke. Drugo mjesto je osvojila Karabulat Elif iz Turske. 
  • Potpisan ugovor o sponzorstvu nase najbolje atletičarke

    Naša najbolja atletičarka i najbolja atletičarka Crne Gore, Slađana Perunović danas je u Nikšiću potpisala ugovor o sponzorstvo u vidu suplementacije sa firmom "U.N.SYISTEM" d.o.o. Bar. Ugovor su potpisali ispred pomenute firme  direktor Aleksandra Nikić, i Slađana Perunović kao korisnik sponzorstva.
  • Učesnica Svjetskog prvenstva "Moskva-2013", Slađana Perunović bez završnih priprema

    Najbolja Crnogorska atletičarka, učesnica Olimpijskih igara u Londonu i učesnik Svjetskog prvenstva, "Moskva-2013" , sa ostvarenom normom u najtežoj sportskoj disciplini, Slađana Perunović, nije dobila realizaciju završnih priprema za pomenuto takmičenje. Ali nas to nije omelo da nastavimo sa kvalitetnim treninzima. Danas sa početkom u 9 h.